ελληνικά
|
english

Εταιρεια

Η Techzone ιδρύθηκε το 1993 (με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στην Κρήτη) και εξειδικεύεται κυρίως στον σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων εφαρμογών διαφόρων τεχνολογιών, όπως για παράδειγμα τις μεθόδους prepayment με χρήση κάρτας καθώς και την παραγωγή κάθε είδους κάρτας (χάρτινης ή πλαστικής) (magnetic, chip, proximity, με πεδία barcode, scratch, κ.λ.π.). Η εταιρεία αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα  τα έξυπνα συστήματα ελέγχου & χρέωσης με κάρτα α) της Ιnfineer Ltd Αγγλίας (www.infineer.com) και β) της Cartadis Γαλλίας (www.cartadis.com) και έχει  υλοποιήσει εφαρμογές σε όλα τα Πανεπιστήμια, σε πολλά Ξενοδοχεία, Σχολές, Δημοτικές Βιβλιοθήκες, Ιδρύματα, Νοσοκομεία, Οργανισμούς, Στρατόπεδα, Πλοία, Τράπεζες, κ.λ.π. Τα συγκεκριμένα συστήματά χρησιμοποιούνται για ελεγχόμενη πρόσβαση χρήσης καθώς και αυτοματοποίηση πωλήσεων διαφόρων συστημάτων υπηρεσιών, όπως φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, εκτυπωτών, συστημάτων ΡOS, internet PC, τηλεφώνων και πολλών άλλων ηλεκτρονικών εξοπλισμών. Και οι 2 κατασκευάστριες εταιρείες έχουν λάβει διεθνείς διακρίσεις και τα προϊόντα τους διαθέτουν όλα τα σχετικά πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας (CE, RoHS, κ.λ.π.).

 

Με τις λύσεις που προσφέρει, οι προπληρωμένες κάρτες (EasyCard) εξυπηρετούν στην χρήση και χρέωση του ελεγχόμενου εξοπλισμού, γεγονός που οδηγεί σε αξιοπρόσεχτη αύξηση της αποδοτικότητας, αποτελεσματικό έλεγχο του  εξοπλισμού και βεβαίως σημαντικά επιπλέον κέρδη,  εκτός εκείνων που πραγματοποιούνται λόγω της προείσπραξης  της αξίας των καρτών!

 

Η εταιρεία διαθέτει ετησίως περισσότερες από 900.000 κάρτες, κατάλληλες για διάφορα είδη εφαρμογών και οι σχετικοί αριθμοί αυξάνονται συνεχώς. Αυτό είναι άμεση συνέπεια του δεδομένου ότι οδηγούμαστε προς μια κοινωνία όπου ελαττώνονται συνεχώς οι άμεσες χρηματικές συναλλαγές, για λόγους ευκολίας, παραγωγικότητας, ασφάλειας, αυτοματοποίησης και πληρότητας ελέγχων κλπ.

 

Εκτός των εφαρμογών με χρήση prepaid κάρτας, η Techzone δραστηριοποιείται παράλληλα και σε διάφορους άλλους τομείς στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας (π.χ. συστήματα Digital Signage, Infokiosk, Παρουσίας Προσωπικού και Ελέγχου Πρόσβασης, κ.λ.π.), προσφέροντας  σύγχρονες, αποτελεσματικές αλλά και πάντοτε προσιτές λύσεις στους πελάτες της, στους οποίους περιλαμβάνονται Πανεπιστήμια, Ξενοδοχεία, Εταιρείες, Νοσοκομεία, Τράπεζες και Οργανισμοί της Ελληνικής αγοράς.

 

Παρακάτω υπάρχει αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων που διαθέτει και αναπτύσσει η εταιρεία, στην Ελληνική αγορά.

Αρχικη

Εταιρεια

Πελατολογιο

Σημεια Πωλησης

Τεχνικη Υποστηριξη

Επικοινωνια

Downloads

Επικοινωνία

Kεντρικά:

Λ.Συγγρού 207, Νέα Σμύρνη

Τηλ. : 210 9373151, Fax : 210 9373152

 

Yποκατάστημα:

Πατρ. Αθηναγόρα 21, Ρέθυμνο

Τηλ. : 28310 58235,  Fax : 28310 58236

 

email : info@techzone.gr 

Newsletter


Copyright Techzone.gr. All Rights Reserved.