ελληνικά
|
english

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η Techzone παρέχει μια σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών στους πελάτες της, βασιζόμενη σε προϊόντα που κατά αποκλειστικότητα διαθέτει για την Ελλάδα. Πρόκειται για περιπτώσεις που ο πελάτης επιθυμεί την υλοποίηση μιας συγκεκριμένης εφαρμογής αλλά δεν έχει, ή απλά δεν επιθυμεί να επενδύσει σε επένδυση προμήθειας εξοπλισμού. Σε περιπτώσεις τέτοιων εφαρμογών, η εταιρεία αναλαμβάνει εξολοκλήρου το κόστος της προμήθειας,   εγκατάστασης & λειτουργίας του εξοπλισμού, με μορφή ενοικίου. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει:

 

Ολοκληρωμένη Παροχή Φωτοτυπιών & Εκτυπώσεων με Κάρτα & Αυτόματο Πωλητή Καρτών  

Σε περίπτωση που ο Πελάτης δεν έχει Φωτοαντιγραφικό μηχάνημα ή Εκτυπωτή, αλλά επιθυμεί να προσφέρει στους χρήστες τους φωτοτυπίες ή εκτυπώσεις με χρέωση, η Techzone μπορεί να εγκαταστήσει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, προσφέροντας αυτή την υπηρεσία στο τελικό χρήστη. Η υπηρεσία θα είναι εντελώς αυτόνομη, εφόσον ακόμη και οι κάρτες θα διατίθενται με Αυτόματο Πωλητή Καρτών. Η υπηρεσία προσφέρεται με ενοικίαση ή με παροχή ποσοστού επί της πώλησης της κάρτας. Βεβαίως, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο σε χώρους με αρκετούς χρήστες, για να εξασφαλιστεί γρήγορη απόσβεση.  

 

Προϊόντα αυτού του τομέα έχουν εφαρμογή σε:

 

Ολοκληρωμένη Παροχή Φωτοτυπιών με  Κέρματα  

Πρόκειται για ανάλογη υπηρεσία όπως την προηγούμενη, με τη μόνη διαφορά ότι απευθύνεται σε χώρους όπου δεν υπάρχουν σταθεροί πελάτες (όπως π.χ. η Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη), αλλά έχουν την ανάγκη αυτών των υπηρεσιών. Τέτοιοι χώροι είναι π.χ. οι Εφορίες, όπου είναι υπαρκτή η ανάγκη φωτοτυπιών στους επισκέπτες διαφόρων τμημάτων τους, οι οποίοι σημειωτέον δεν είναι και τακτικοί! Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η Techzone και πάλι μπορεί να εγκαταστήσει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, προσφέροντας αυτή την υπηρεσία στον τελικό χρήστη, με τη μόνη διαφορά ότι, αντί για καρτοδέκτης εγκαθίσταται στο φωτοαντιγραφικό ένας ειδικός κερματοδέκτης που δέχεται όλα τα κέρματα του Ευρώ. Η υπηρεσία και πάλι θα είναι εντελώς αυτόνομη, διότι ο καθένας θα μπορεί να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε κέρμα έχει στην τσέπη του ώστε να βγάλει τις φωτοτυπίες που θέλει. Η υπηρεσία προσφέρεται με ενοικίαση ή με παροχή ποσοστού επί των παραγόμενων φωτοτυπιών. Βεβαίως, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο σε χώρους με αρκετούς χρήστες, για να εξασφαλιστεί γρήγορη απόσβεση.  

 

Προϊόντα αυτού του τομέα έχουν εφαρμογή σε:Προσφορά ολοκληρωμένης κάρτας ID (κωδικοποιημένης και εκτυπωμένης)

Η Techzone, ικανοποιώντας τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς για ταχύτητα, ευελιξία και ποιότητα, είναι σε θέση να παράγει σήμερα οποιαδήποτε έγχρωμη πλαστική κάρτα υψηλής ποιότητας επιθυμεί ο πελάτης, ακόμη και σε μικρή ποσότητα (π.χ. 50 κάρτες)!  Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον στις περισσότερες επιχειρήσεις, και ειδικότερα σ’ εκείνες που χρειάζονται μικρή ποσότητα καρτών, και για τις οποίες δεν θα τις συνέφερε ποτέ να προμηθευτούν  εξειδικευμένο εξοπλισμό. Η εταιρεία μπορεί να προμηθεύσει οποιαδήποτε ποσότητα γρήγορα, φτηνά και σε άψογη ποιότητα. Η κάρτα θα μπορεί:

 

Προϊόντα αυτού του τομέα έχουν εφαρμογή σε όλες τις περιπτώσεις που περιγράφονται στην ενότητα τρία.

 

Ειδικές Εκτυπώσεις σε κάθε είδος υλικού

Η Techzone, αντιπροσωπεύοντας για την Ελλάδα τη νέα σειρά ειδικών εκτυπωτών που έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν σε κάθε είδους υλικό, εκτυπώνει με για τις επιχειρήσεις (που δεν επιθυμούν να αγοράσουν το σχετικό εξοπλισμό), τα προϊόντα που επιθυμούν. Τέτοιες κατηγορίες επιχειρήσεων είναι οι εξής:

 

Διαφήμιση Επιχειρήσεων πάνω στις κάρτες φωτοτυπιών

Η Techzone διαθέτει ετησίως περίπου 300.000 κάρτες φωτοτυπιών οι οποίες κυκλοφορούν στα χέρια περίπου 600.000 φοιτητών. Αυτό καθιστά τη διαφήμιση πάνω στην κάρτα ένα πολύ ισχυρό όπλο για τις επιχειρήσεις που απευθύνονται στους φοιτητές. Η διαφήμιση μπορεί να εκτελείται, είτε τοπικά ανά πόλη, είτε συνολικά, με ενιαία διαφήμιση κάποιας επιχείρησης για όλη την Ελλάδα.

 

Προϊόντα αυτού του τομέα έχουν εφαρμογή σε:

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ CANON

Επικοινωνία

Kεντρικά:

Λ.Συγγρού 207, Νέα Σμύρνη

Τηλ. : 210 9373151, Fax : 210 9373152

 

Yποκατάστημα:

Πατρ. Αθηναγόρα 21, Ρέθυμνο

Τηλ. : 28310 58235,  Fax : 28310 58236

 

email : info@techzone.gr 

Newsletter


Copyright Techzone.gr. All Rights Reserved.