• +30 210 9373151
 • Δευ - Παρ 09:00-17.00
 • info@techzone.gr

Πολυσυστήματα Φόρτισης, Διαφήμισης, Κλήσης Σερβιτόρου, Παραγγελίας

PowerMENU: 5-σε-1 Σύστημα Εξυπηρέτησης σε Τραπέζι Εστίασης

Το PowerMenu είναι το πιο σύγχρονο σύστημα σήμερα στην παγκόσμια αγορά που μπορεί να προσφέρει στο πελάτη εστίασης 5 διαφορετικές υπηρεσίες, απευθείας στο τραπέζι του. Έτσι ο Πελάτης θα μπορεί εύκολα, καθώς κάθεται στο τραπέζι:

Α. NA ΦΟΡΤΙΣEI TO ΚΙΝΗΤO TOY. Διαθέτει δυναμικό Powerbank που επιτρέπει ταυτόχρονη φόρτιση σε μέχρι 4 Κινητά

Β. NA ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ. Ο Πελάτης να μπορεί να καλέσει εύκολα το Σερβιτόρο με απλή πίεση ενός κουμπιού στην οθόνη Αφής, επιλέγοντας και το λόγο (Παραγγελία, Λογαριασμό, Νερό, κλπ.)

C. ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΙ. Ο Πελάτης αφού δει ένα εντυπωσιακό Μενού Προϊόντων με Φωτογραφίες και Κείμενο (το οποίο μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά), στη γλώσσα που θέλει, μπορεί εύκολα να παραγγείλει μόνος του, χωρίς να χρειάζεται να καλέσει το Σερβιτόρο, με απλή πίεση ενός κουμπιού. Η παραγγελία πάει στη Κουζίνα και ο Σερβιτόρος τη φέρνει μόλις ετοιμαστεί

D. ΝΑ ΔΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Η ενημέρωση που έχει σήμερα ο Πελάτης για το Μενού σας, βασίζεται σε κοινότυπους απηρχαιωμένους έντυπους καταλόγους. Η παρουσίαση των προϊόντων δεν είναι εντυπωσιακή (απλές φωτογραφίες) και σίγουρα δεν είναι άμεσα εξημερώσιμη (αφού δε μπορείτε να αλλάζετε τις φωτογραφίες όσο συχνά θα θέλατε). Με το σύστημα ο Πελάτης βλέπει απευθείας στο τραπέζι, παρουσίαση/διαφήμιση όλων των ειδών σας με εντυπωσιακό τρόπο (video, φωτογραφίες), που θα αλλάζει συχνά με πιάτα και προσφορές ημέρας.

D. ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΣΤΟ INTERNET. O Πελάτης θα μπορεί να σερφάρει εύκολα στο internet μέσω της εντυπωσιακής οθόνης 8 ιντσών, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει το κινητό του.

 

Πρόκειται για μια όμορφη κομψή συσκευή η οποία:

 1. Βασίζεται σε Android
 2. Διαθέτει Έγχρωμη Οθόνη Αφής (Μονή ή Διπλή)
 3. Διαθέτει Ενσωματωμένη Μεγάλη Μπαταρία και Φορτίζει ταυτόχρονα 4 Κινητά
 4. Διαθέτει Ασύρματη Φόρτιση
 5. Διαθέτει Προηγμένο Σύστημα Κλήσης Σερβιτόρου (με επιλογή λόγου κλήσης)
 6. Διαθέτει Σύστημα Ψηφιακών Ενημερώσεων / Διαφημίσεων στην Οθόνη (με Video & Φωτογραφίες)
 7. Προηγμένο Σύστημα Προβολής Μενού και Αυτόματης Παραγγελίας απευθείας στην Κουζίνα
 8. Διαθέτει Αισθητήρα Αυτόματης Εκκίνησης Διαφήμισης με την προσέγγιση του Πελάτη
 9. Δυνατότητα Αυτόματης Επίσκεψης στη Σελίδα σας ή χρήση της Εφαρμογής ή Παιγνιδιού
 10. Διαθέτει Σύστημα Απομακρυσμένης Διαχείρισης (και για Έκτακτα) των παραπάνω, για το Διαχειριστή της Επιχείρησης, ακόμη και με το Κινητό του.

Διατίθεται σε πολλά χρώματα και σχέδια, ακόμη και με ξύλινη επικάλυψη